Wensmama op zoek naar man(nenstel) voor co-ouderschap

Hoi, ik ben Tamara, begin 40, ik werk in Tilburg en woon in een kleinere stad in de buurt. Buurvrouw van De Efteling. Van jongs af aan ben ik al met kinderen in de weer. Oppassen op mijn nichtjes en de buurtkinderen. Vanaf mijn zestiende ben ik turnles gaan geven aan kinderen. Ik heb van passie mijn beroep weten te maken en ik heb een mooie carrière als turntrainster/ coach achter me liggen. Waarin ik veel en hard gewerkt heb in zowel binnen- als buitenland. Sinds ik een tijdje geleden gestopt ben met lesgeven, komt mijn diepgewortelde kinderwens sterk naar boven. Helaas is het er nooit van gekomen om een gezinnetje te stichten met een partner, dus nu ben ik er klaar voor om het samen met jou/ jullie te doen!

Ik ben open en een lieve, zorgzame, ruimdenkende, toegankelijke, onafhankelijke, intelligente en creatieve vrouw, die graag met een co-ouder(stel) (of donorplus) zou willen onderzoeken hoe we onze droom werkelijkheid kunnen laten worden. Een ‘Modern Family’ lijkt me een hele mooie en fijne manier om onze kinderwens in vervulling te kunnen laten gaan. Je kiest er samen voor en maakt ook samen bewuste keuzes over hoe alles vorm te gaan geven voor het zo gewenste kindje. Ik ben eventueel bereid om te verhuizen.
Ik hoor graag van je/ jullie. Hopelijk tot snel, ik kijk ernaar uit je/ jullie te mogen ontmoeten!

Wensmama op zoek naar man(nenstel) voor co-ouderschap
Naam Tamara
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Breda, Den Bosch, Tilburg
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Wensmama op zoek naar man(nenstel) voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven