Wensmama in Tilburg zoekt contact met Wenspapa’s of donor

Dag lieve mensen,

ik ben een vrouw van 41 met (al jaren) een sterke kinderwens. Ik ben fysiologisch jonger dan mijn kalenderleeftijd, waardoor dat fysiek nog heel goed mogelijk is bij mij (aldus twee gynaecologen).

Eerst iets over mijzelf. Ik ben universitair opgeleid, gepromoveerd en heb een tijd in de wetenschap gewerkt. Op het moment is mijn passie yoga, zowel de beoefening als de filosofie en levenswijze. Ik mediteer ook dagelijks. Ik ben yogadocent en ga binnenkort beginnen aan een nieuwe baan in het bedrijfsleven. Ik hou van in de natuur zijn en leid een best wel rustig leven, waarmee ik heel tevreden ben. Vrienden zijn daarin belangrijk voor mij.

Ik ben gezegend met een goede gezondheid. Ik ben één keer spontaan zwanger geweest, ongeveer een jaar geleden. Doordat er informatie miste in de zaadcel, kon dit kindje helaas niet buiten mij leven en ben ik prematuur van haar bevallen. Ondanks de vroege scheiding, voel ik me toch heel dankbaar dat ik haar mocht ontvangen. In mijn ogen was ze prachtig. Het heeft me ook doen voelen hoe veel ik kan houden van een kindje.

Ik heb momenteel een vriend, die zelf twee kinderen heeft en geen kinderwens meer. We wonen niet samen.

Ik zie dit als een proces. Ik kan niet vooraf alleen bepalen hoe alles eruit gaat zien. Ik sta er open in. Wellicht vind ik een fantastisch homo-stel, dat het leeuwendeel van de opvoeding op zich zou nemen. Of misschien voelt het helemaal goed met een donor die nauwelijks betrokken wil zijn. Ik wil graag met elkaar in gesprek gaan over wederzijdse wensen en ervaren hoe het voelt.

Wensmama in Tilburg zoekt contact met Wenspapa’s of donor
Naam Eva
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Vrouwenstel, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Tilburg

Oproep

Wensmama in Tilburg zoekt contact met Wenspapa’s of donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven