Wensmama gezocht (Oost-Vlaanderen)

4 april 2020

Dag Wensmama’s (in België),

Ik ben Sander, frisse, jonge (gezonde) dertiger, homo en…. “niet onaantrekkelijk”. Woonachtig midden in de driehoek Antwerpen-Gent-Brussel & werkzaam in een management functie in de privésector bij Kortrijk. Vrije tijd besteed ik sociaal (met vrienden), soms sportief (lopen), of soms creatief (theater).

Al sinds erg jong weet ik dat ik vader wil worden. Dat gevoel werd de voorbije jaren enkel sterker door de peter-rol op te nemen voor het zoontje van mijn beste vrienden. Dit zoekertje is mijn eerste actieve stap in een zoektocht om die wens mogelijks in vervulling te zien gaan.

Ik sta open voor verschillende vormen van co-ouderschap, maar heb wel wat uitgesproken praktische voorkeuren, laat je niet afschrikken want er mag heel veel nuance en flexibiliteit bovenop. In ideale omstandigheden ontmoet ik een single vrouw rond de 30-35 (indicatief!) en kunnen we ons op zo’n manier organiseren dat ons kind één (t)huis kan hebben, waar we zelf beiden welkom zijn en er eventueel afwisselend wonen. In mijn beleving is zo’n setting optimaal voor het kind, maar dat betekent eveneens dat de klik tussen ons cruciaal is.

De toekomstige mama is eveneens fit & gezond, “niet onaantrekkelijk”, houdt zich staande in onze veeleisende maatschappij met een job, vrienden, hobbies en heeft een realistisch beeld van hoe haar omgeving zal reageren op een “meer dan gewenst” kind.

Blijkt dat “ideale scenario” met “de perfecte match” compleet onhaalbaar sta ik open voor andere vormen waarbij ik wel altijd een actieve vader rol zal willen opnemen tijdens de vrolijke momenten alsook bij de belangrijke keuzes van de opvoeding & groei.

Voel je je aangesproken en/of kan je je vinden in deze aanpak of visie, stuur me dan een berichtje met daarin wie je bent, wat je doet in het leven, wat je aanspreekt in mijn bericht en eventuele cruciale vragen of wensen die je zelf hebt. Bij wederzijdse interesse krijg je van mij een bericht terug met m’n gegevens, een foto (indien je die ook toevoegt) en dan bekijken we nog wel hoe het loopt.

Ik kijk er alvast naar uit,
Groeten,
Sander

NaamSander
Ik benHomo man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wensCo-ouderschap
RegioDendermonde
ProvincieOost-Vlaanderen

Oproep

Wensmama gezocht (Oost-Vlaanderen)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>