Wensmama gezocht (co-)ouderschap Midden-Vlaanderen (België dus)

8 januari 2019
NaamSander
Ik benHomo man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioDendermonde, Mechelen
ProvincieAntwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant
Reageren viawenspapa.sander@gmail.com
 475x bezocht sinds 8 januari 2019

Oproep

Wensmama gezocht (co-)ouderschap Midden-Vlaanderen (België dus)

Dag Wensmama’s (in België),

Ik ben Sander, frisse, jonge (gezonde) dertiger, homo en…. “niet onaantrekkelijk”. Woonachtig midden in de driehoek Antwerpen-Gent-Brussel & werkzaam in een management functie in de privésector bij Kortrijk. Vrije tijd besteed ik sociaal (met vrienden), soms sportief (lopen), of soms creatief (theater).

Al sinds erg jong weet ik dat ik vader wil worden. Dat gevoel werd de voorbije jaren enkel sterker door de peter-rol op te nemen voor het zoontje van mijn beste vrienden. Dit zoekertje is mijn eerste actieve stap in een zoektocht om die wens mogelijks in vervulling te zien gaan.

Ik sta open voor verschillende vormen van co-ouderschap, maar heb wel wat uitgesproken praktische voorkeuren: In “mijn” ideale omstandigheden ontmoet ik een single vrouw (Les/Bi/Hetero) rond de 30-35 en kunnen we ons op zo’n manier organiseren dat ons kind één (t)huis kan hebben. Dat betekent ofwel dat we zelf ook samen wonen, of dat we er zelf afwisselend wonen, maar vooral dat we beiden steeds welkom zijn. In mijn beleving is zo’n setting optimaal voor het kind, maar dat betekent eveneens dat de klik tussen ons cruciaal is.

De toekomstige mama is eveneens fit & gezond, “niet onaantrekkelijk”, houdt zich staande in onze veeleisende maatschappij met een job, vrienden, hobbies en heeft een realistisch beeld van hoe haar omgeving zal reageren op een “meer dan gewenst” kind.

Blijkt dat “ideale scenario” met “de perfecte match” compleet onhaalbaar sta ik open voor andere vormen waarbij ik wel altijd een actieve vader rol zal willen opnemen tijdens de vrolijke momenten alsook bij de belangrijke keuzes van de opvoeding & groei.

Voel je je aangesproken en/of kan je je vinden in deze aanpak of visie, stuur me dan een berichtje met daarin wie je bent, wat je doet in het leven, wat je aanspreekt in mijn bericht en eventuele cruciale vragen of wensen die je zelf hebt. Bij wederzijdse interesse krijg je van mij een bericht terug met m’n gegevens, een foto (indien je die ook toevoegt) en dan bekijken we nog wel hoe het loopt.

Agh en ik zou de resterende 4000 karakters ook nog kunnen vullen, maar het is een start. Bedankt Meer dan Gewenst-team.

Ik kijk er alvast naar uit,
Groeten,
Sander

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>