Wensmama (38, regio Dordrecht/Roosendaal/Breda) zoekt wenspapa(‘s) voor co-ouderschap

Hoi lieve wenspapa(‘s),
leuk dat jij/jullie mijn oproep lezen. Ik ben N., 38, hbo-geschoold met een leuke baan en woon in een rijtjeshuisje in een klein, rustig dorpje. Zolang ik al kan denken heb ik een kinderwens. Door omstandigheden is het nog niet zo ver gekomen dat mijn droom in vervulling mocht gaan. Echter ben ik er nu klaar voor, is de situatie er na en sta ik open voor de komst van een kleintje.
In een ideale situatie kom jij/komen jullie enigszins uit de buurt, zodat een actieve vaderschap niets in de weg staat. Het lijkt mij het leukst voor iedereen (mij, jou/jullie en het kind), als jij/jullie nauw betrokken zijn in de opvoeding en we samen een weg uit kunnen stippelen.
Belangrijke waardes voor mij die ik een kind mee wil geven: liefde, veiligheid, openheid, plezier, zelfvertrouwen, (gender-)gelijkheid, (veer)kracht en passie. Ik vindt het dan ook belangrijk dat deze overeenkomen met de waarden waar jij/jullie voor staan.
Ik heb zelf een rustig leven met een fijne groep vrienden om me heen. Helaas heb ik geen ouders die de rol van oma/opa kunnen vervullen, dus wens ik me voor mijn kind dat het dit bij zijn papa/papa’s heeft.
In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, creatief bezig met handwerk, lekker in de tuin bezig of doe ik aan vrijwilligerswerk om iets voor de maatschappij en de medemens te doen. Ook ga ik er graag op uit en vind het fijn om in de natuur te zijn, dieren om me heen te hebben of weer iets nieuws in het museum te ontdekken.
Spreekt jou/jullie mijn oproep aan, hoor ik graag van jou/jullie.

Liefs, N.

Wensmama (38, regio Dordrecht/Roosendaal/Breda) zoekt wenspapa(‘s) voor co-ouderschap
Naam N.
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Brabant, Zuid-Holland

Oproep

Wensmama (38, regio Dordrecht/Roosendaal/Breda) zoekt wenspapa(‘s) voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven