Wens vader zoekt wens moeder(s)

Hi Moeder(s)

Wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn oproep te lezen!

Mijn wens is om vader te worden en een actieve rol te spelen in de opvoeding. Ik sta open voor wat het beste bij ons en het kind past. Samen kunnen we ontdekken hoe we onze kinderdromen kunnen laten uitkomen, altijd met het welzijn van ons toekomstige kleintje als grootste prioriteit.

Ik ben een 38-jarige man, vrijgezel, en ik heb twee Hbo-studies afgerond: industriële vormgeving en kunstacademie. Mijn creatieve ondernemerschap biedt flexibiliteit in mijn werkschema en daardoor kan ik een betrokken ouder zijn. Het zou ideaal zijn als jij/jullie ergens in de buurt van Zwolle wonen. Mijn passies omvatten design, kunst, de natuur, dieren, ondernemen en architectuur. Ik ben van nature optimistisch en ondernemend, altijd met mijn blik op het positieve gericht. Mijn huis ligt midden in het groen en is een ideale plek voor een kind. Ik sta stevig in mijn schoenen en heb mijn financiën goed op orde.

Laten we samen verkennen hoe we ons gezamenlijke doel kunnen bereiken: het verwelkomen van een toekomstig kindje.

Ben je nieuwsgierig geworden? Voel je vrij om me een berichtje te sturen voor een gesprek over deze gedeelde wens.
Groetjes,

Mij

Wens vader zoekt wens moeder(s)
Naam Mij
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Zwolle
Provincie Overijssel

Oproep

Wens vader zoekt wens moeder(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven