Gezocht: Co-ouder voor een kindje wat in januari 2020 geboren gaat worden

4 juni 2019, laatste update 6 juni 2019
NaamNu nog anoniem
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Vrouwenstel, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wensCo-ouderschap, Anders
RegioGroningen
ProvincieDrenthe, Friesland, Groningen
Reageren viawenstotcoouderschap@gmail.com
 835x bezocht sinds 4 juni 2019

Oproep

Gezocht: Co-ouder voor een kindje wat in januari 2020 geboren gaat worden

Lieve lezers,

Ik zoek een geweldige extra papa, extra mama of stel die gezamenlijk met mij het kindje op wil voeden wat in mijn buik groeit.
Ik zoek dit omdat ik zeker weet dat ik een ander stel/persoon ook het geluk van een kind gun, het kind een vader/extra moeder gun en mezelf de rust gun van co-ouderschap.

De situatie:
Ik ben 9 weken zwanger, de oorspronkelijke co-ouder is uit beeld verdwenen wegens omstandigheden. Het was nooit de bedoeling alleenstaande moeder te worden en ik hoop via deze weg een nieuwe co-ouder te vinden.
Het is echt mijn wens om het ouderschap eerlijk te verdelen, inclusief alle rechten en plichten. Met opstellen van een ouderschapsplan bijvoorbeeld, waar uiteraard in de praktijk van afgeweken kan worden waar dat nodig is. De praktijk is toch altijd anders dan wat er op papier staat.

Ik ben iemand die wat vrijer is in denken en doen dan gemiddeld. Daarmee denk ik bijvoorbeeld aan de vrije school voor het kind, aan zoveel mogelijk zelfstandigheid, eigen inbreng, creativiteit, reizen, watersporten. Kortom: brede levenservaring en wijsheid meegeven. Niet strak aan het lijntje of erg beschermd. Het is handig als je/jullie qua opvoedstijl een beetje hier bij passen. Natuurlijk hoeft het allemaal niet gelijk te zijn als bij mij.

Kunnen jullie je of kun jij je vinden in wat ik schets, neem dan contact op. Er is gelukkig nog tijd om elkaar te leren kennen en te weten of we met elkaar door één deur kunnen.
Voor zover ik weet zijn er geen erfelijke afwijkingen bij de biologische vader (die niet in beeld is), noch bij mij.

Een bericht sturen kan naar wenstotcoouderschap@gmail.com.

Met vriendelijke groet
Nu nog anoniem (persoonlijke gegevens wissel ik uiteraard uit na mailcontact)

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>