Wens pappa’s zoeken wens mamma(‘s)

Wij zijn een mannenstel, N en J (31 en 42 jaar), ruim 7 jaar samen en geregistreerd partners. We hebben een leuk, sociaal en stabiel leven opgebouwd en willen dit graag verrijken met een kindje. Wij zoeken een alleenstaande vrouw of vrouwenstel met wie wij het avontuur van co-ouderschap aan kunnen gaan. Wij zoeken idealiter in de regio Zaandam (en anders de regio’ s Zaanstreek of Amsterdam).

N werkt als psycholoog in de ggz en volgt momenteel de opleiding tot gezondheidszorg psycholoog. Is sportief, zwemt wekelijks en loopt hard. J is werkzaam bij de overheid en is ook sportief. Samen houden we van leuke reizen, gezellig samenzijn met vrienden maar ook lekker op de bank Netflixen.

Wij zien graag je/jullie berichtjes tegemoet.
Groetjes,
N en J

Wens pappa’s zoeken wens mamma(‘s)
Naam N en J
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Zaanstad, Zaanstreek
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wens pappa’s zoeken wens mamma(‘s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven