Wens om vader te worden

14 mei 2020

Ik ben Bjorn (45) en heb een lang gekoesterde wens om vader te worden. Om dit te verwezenlijken zoek ik een lieve spontane vrouw, die het ziet zitten om een vorm van ouderschap aan te gaan waarbij wij evenveel liefde aan een toekomstig kindje kunnen geven.

Ik ben een gezellige, hardwerkende en sportieve man. Ik hou van het buitenleven, wandelen met de hond, sporten in de buitenlucht en lekker eten/ genieten in de tuin.

Ben je een hetero, biseksueel of lesbische -vrouw en maximaal 38 jaar oud? Lijkt het je leuk in contact met mij te komen om samen te onderzoeken of we onze wens in vervulling kunnen laten gaan? Eerlijkheid en vertrouwen zijn karakter eigenschappen die ik naast gezelligheid, betrokkenheid en spontaniteit belangrijk vind.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Groeten Bjorn

NaamBjorn
Ik benHetero man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen
Mijn wensCo-ouderschap, Oriënterend
RegioAlkmaar, Hoorn
ProvincieNoord-Holland

Oproep

Wens om vader te worden

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>