We zijn er uit, wij willen graag een kindje. Ben jij de donor die wij zoeken?

14 mei 2020

Wij zijn een vrouwenstel van 27 en 28 en wonen met veel plezier in Amsterdam. We werken beide in het sociale werkveld en houden van reizen en tijd doorbrengen met familie/vrienden. Wij zijn sinds 2015 samen en gaan in juni van dit jaar trouwen. Om ons heen zien wij meer en meer mensen die kinderen krijgen, waardoor onze wens steeds concreter is geworden.

Wij zoeken een man (donor/donor+) om ons te helpen om moeder te worden. Wij zouden het mooi vinden als de donor betrokken is in het leven van ons kind. Als moeders, willen wij graag de opvoeding op ons nemen.

Spreekt onze oproep je aan, stuur ons dan een mail. Wij leren je heel graag kennen.

NaamLucy
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor Plus

Oproep

We zijn er uit, wij willen graag een kindje. Ben jij de donor die wij zoeken?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>