Warmhartige co-ouder-s of donor plus

Lieve vader-’s van de toekomst,

Nu mijn relatie voorbij is, is het wachten op een partner en een ‘conventioneel’ gezin voorbij. Geïnspireerd door mijn neef die een goedlopend roze gezin heeft schrijf ik deze oproep.

Het lijkt me zo ontzettend mooi om de groei en het leerproces van zo’n nieuw mensje van dichtbij mee te maken. En wel het liefste met aanwezigheid van een vader.
Ik leef bewust en heb een holistische kijk op het leven. Ik ben een groot dier en natuur liefhebber en rommel wat aan in de moestuin. Ik heb geen standaard leven, meer een beetje vreemd maar wel leuk. Ik ben invoelend, creatief en heb veel belangeloze aandacht om te geven. Ik werk als zelfstandig ondernemer en woon op een prachtige plek in het bos.
Het fijnste contact ontstaat naar mijn idee wanneer alles bespreekbaar is, zeker in een samengesteld gezin als dit lijkt me transparantie van wezenlijk belang. Daarnaast zijn humor en warmhartigheid kwaliteiten die ik in ons contact hoop te zien.
Qua verdeling neig ik naar 80/20 of 70/30. Voor donor plus sta ik ook open.

Spreekt dit je/jullie aan? Dan hoop ik van je te horen.

Hartelijke groet,

Nova

Warmhartige co-ouder-s of donor plus
Naam Nova
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap

Oproep

Warmhartige co-ouder-s of donor plus

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven