Vrouwenstel zoekt Indisch en/of Surinaamse donor

Lieve donor,

Ben jij diegene die onze grootste wens uit kan laten komen? Wij zijn een vrouwenstel, al heel lang gelukkig samen en hebben alles op de rit. We hopen ons leven te mogen verrijken met een kindje. We zoeken geen donor met een actieve vaderrol maar vinden het mooi als er een paar keer per jaar een ontmoeting is. Vanwege onze eigen roots zoeken we specifiek een donor uit Azië en/of Zuid Amerika. Herken jij jezelf hierin? Dan zien we je berichtje graag tegemoet!

Vrouwenstel zoekt Indisch en/of Surinaamse donor
Naam Bobby
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Vrouwenstel zoekt Indisch en/of Surinaamse donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven