Vrouwenstel zoekt donor(plus) in Gelderland (indonesisch?)

4 januari 2020

Hee hoi,

Mijn vrouw en ik zijn 8 jaar samen en bijna 3 jaar getrouwd. Al sinds we net samen zijn hebben we het over het stichten van een gezinnetje wat helaas tot op heden nog niet gelukt is. We hebben hier wel behandelingen voor gehad maar deze hebben helaas niet het gewenste resultaat opgeleverd. We zijn ons nu verder aan het orienteren en het liefst vinden we ook een donor die we kennen, niet alleen een donor die we kiezen uit een map met profielen..

Over ons:
Mijn vrouw werkt als interieurverzorgster en ik ben verpleegkundige in een ziekenhuis. We houden van uiteten gaan, op ons kleine nichtje passen, weekendjes weg gaan, bordspelletjes doen en nog veel meer.

We zoeken een donor die graag betrokken wil zijn bij het kindje, die graag op zijn/haar verjaardag wil komen, af en toe een keer mee gaat naar de kinderboerderij, foto’s doorgestuurd wil krijgen, etc. Iemand die bekend is voor ons én het kindje, dat is het liefste wat we willen. Daarnaast zou het prettig zijn als je in de buurt woont (gelderland) en stiekem zouden we het heel leuk vinden als je Indonesische roots hebt!

Herken je je in bovenstaande? Mail ons dan gerust!

NaamSJS
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wensDonor, Donor Plus
RegioAmersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer
ProvincieGelderland, Overijssel, Utrecht

Oproep

Vrouwenstel zoekt donor(plus) in Gelderland (indonesisch?)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>