Vrouwenstel zoekt donorplus / donor koppel of alleenstaande in regio Zuid-Holland / Randstad breed

Lieve potentiële donorplus of donor (koppel),

Wij zijn twee leuke, spontane en open vrouwen van 31 en 36 jaar. We wonen samen in Rotterdam en werken allebei in de zorg, de één als arts, de ander bij de gemeente (jeugd). We gaan graag op avontuur, houden van reizen, koken en lekker eten, natuur, een goed glas wijn en heerlijke lange zomeravonden, en brengen graag onze tijd door met vrienden en familie. Ook in onze eigen stad Rotterdam is elke dag genoeg te beleven, van filmhuis tot theater en musea, terrasjes, koffie- en borrelplekken, en veel activiteiten en leuke sportplekken in de wijde omgeving. Dat laatste doen we dus ook regelmatig, en zodra het kan vooral weer lekker buiten.

We zijn inmiddels helemaal toe aan de volgende stap en hebben beiden een sterke kinderwens. Stop niet met lezen als je niet uit Rotterdam komt! Zoals je kan lezen zijn we avontuurlijk ingesteld, stappen makkelijk de auto in en vinden reizen niet erg, we zijn niet erg plaatsgebonden en hebben vrienden door heel Nederland. Belangrijker vinden wij een goede, leuke klik en vertrouwd gevoel, als dat zou betekenen dat we vaker een beetje extra reizen of moeite hiervoor doen, is dat niet erg. Daarvoor is deze wens te belangrijk! Dus woon je of wonen jullie ergens in Noord-/Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Zeeland, of nog verderop in ons land, maar denk je dat wij een goede match zouden kunnen zijn?! Neem dan vooral contact met ons op!

Wij hopen een leuke donorplus of donorplus stel te vinden met wie het onwijs klikt, waarin we samen in gesprekken vooraf onze weg vinden in hoe die ‘plus’ van de donorplus eruit zou zien. Of, ook welkom zou zijn een lieve, oprechte, betrouwbare donor die niet perse een rol voor zichzelf ziet, maar er wel voor open staat om bekend te zijn als donor van onze kinderen, en op hun verzoek – op elke leeftijd – bereid is om vragen van hen te beantwoorden. We willen graag allebei een kind dragen, en zoeken dus iemand die voor beiden wil doneren, zodat zij in ieder geval onderling DNA delen. We staan open voor donoren met alle mogelijke achtergronden qua gezinssamenstelling (homo, hetero, queer, alleenstaand, samenwonend, gelukkig getrouwd met eigen voltooid gezin etc. etc.). We zouden graag eerst een periode willen gebruiken om elkaar beter te leren kennen en elkaars wensen te onderzoeken. We willen wel graag alles notarieel vastleggen.

Hopelijk hebben we je/jullie interesse gewekt, en zien we binnenkort een bericht verschijnen om verder kennis te maken. Heb je nog vragen voor ons dan kan je uiteraard ook altijd een bericht sturen! Wij hopen op enthousiaste reacties en kijken ernaar uit je/jullie te leren kennen, tot binnenkort!

Lieve groetjes van ons

Vrouwenstel zoekt donorplus / donor koppel of alleenstaande in regio Zuid-Holland / Randstad breed
Naam J&W
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Oproep

Vrouwenstel zoekt donorplus / donor koppel of alleenstaande in regio Zuid-Holland / Randstad breed

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven