Vrouwenstel zoekt donor voor realiseren grootste (kinder)wens

Lieve potentiële donor(plus),

Wij zijn twee enthousiaste en lieve vrouwen van 29 en 31 jaar. Na een ontmoeting op de werkplek sloegen de vonken al gauw over. Energie liegt niet, en ondertussen zijn we al twee jaar heel gelukkig samen. We hebben beiden altijd al een diep gekoesterde wens gehad om moeder te worden en hopen via deze weg een leuke donor te vinden die ons daarbij zou willen helpen. Maar voordat we daar al induiken, eerst nog iets meer over ons.

Ondertussen zijn we uitgewaaierd naar twee verschillende werkplekken waar we beiden werkzaam zijn als psycholoog-trainer in het hoger (medisch) onderwijs. Op dit moment wonen we samen in de hoofdstad en zijn we op zoek naar een huisje in Haarlem, dichtbij familie, het strand en de duinen, een plek waar wij in onze vrije tijd graag komen. We houden van de natuur, zijn veel uren per week met sport bezig en genieten bovenal van de kleine dingen in het leven: een boek dat je niet meer loslaat, nieuw ontdekte muziek, de geur van verse koffiebonen, een avondje uitgebreid koken, en een goed gesprek over het leven. Tijd met vrienden en familie doorbrengen staat bij ons hoog in het vaandel, daar staan we dan ook altijd voor klaar. We kunnen hard om elkaar lachen, maar delen elkaar ook in de minder mooie kanten van het leven. Warmte, verbinding en vertrouwen zijn kernwaarden in ons leven, in onze relatie, maar straks ook in ons gezin. Daarover gesproken…

In het vormgeven van onze kinderwens staat voor ons het kind centraal. Dit begint dan ook bij een goede klik met onze potentiële donor. Wij hopen bovenal een lieve en betrouwbare donor te vinden die geen rol heeft in de opvoeding, maar die er wel voor open staat om in contact te komen met onze kinderen indien zij daar – op welke leeftijd dan ook – behoefte aan hebben. Wij hebben de wens om beiden een kindje te dragen zodat de kindjes genetisch broertje(s) en/of zusje(s) van elkaar zijn. We hopen dan ook het geluk te hebben iemand te treffen die voor ons beiden wil doneren. Graag zouden we elkaar eerst beter leren kennen en de wensen, behoeften en verwachtingen goed onderzoeken. Mocht alles kloppen, dan willen we uiteindelijk alles notarieel vastleggen.

Mocht je bij het lezen van dit bericht een eerste ‘voorzichtige’ klik voelen, dan zien we heel graag jouw reactie tegemoet. Wij kijken er naar uit om van je te horen.

Lieve groet,
A & E

Vrouwenstel zoekt donor voor realiseren grootste (kinder)wens
Naam A & E
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Vrouwenstel zoekt donor voor realiseren grootste (kinder)wens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven