Vrouwenstel zoekt donor, regio Noord-Nederland

Hallo jij! Help jij onze droom te verwezenlijken? Wij zijn twee vrouwen met een grote kinderwens, maar dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar een weldoener, een donor (+). Maar laten we onszelf eerst even voorstellen.

Lisa is 32 jaar, een beetje Vlaams en werkt als arts. Aniek is 29 jaar en werkt als jurist. Wij zijn drie jaar samen en wonen in ons gezellige appartement in de stad Groningen. Niet met twee, maar met drie, want onze lieve kat mag natuurlijk niet ontbreken! Wij zijn twee open, vrolijke mensen omringd door lieve familie en vrienden, waar we graag tijd mee doorbrengen. Daarbuiten scheurt Aniek graag rond op haar racefiets, terwijl Lisa het liefst gaat hardlopen of voetballen. Naast onze sportieve uitspattingen vinden we het ook heerlijk om een boek te lezen, in de natuur te zijn of om onze vrienden te verslaan tijdens een paar spelletjes. Onze vakanties brengen we graag kamperend door.

En verder? Verder vinden we het in elk geval erg bijzonder dat je erover nadenkt om een ander te helpen bij het vervullen van een kinderwens. Wij zoeken iemand die geen rol speelt in de opvoeding, maar vinden het wel belangrijk dat er – naar de behoefte van het kind – in de toekomst contact mogelijk is. Ook zoeken we iemand die wil helpen bij een later broertje of zusje en bereid is te doneren in het ziekenhuis. We gaan hierover heel graag met jou (en je eventuele partner) in gesprek. Daarbij vinden wij het belangrijk dat alles bespreekbaar is en dat er wederzijds vertrouwen is. We horen natuurlijk ook heel graag wie jij bent, hoe jij erin staat en wat jij belangrijk vindt. Stuur je ons een berichtje?

Vrouwenstel zoekt donor, regio Noord-Nederland
Naam Lisa en Aniek
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Vrouwenstel zoekt donor, regio Noord-Nederland

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven