Vrouwenstel zoekt donor op afstand

Ha potentiële donor,

Wij, M&M (35 en 37 jaar), zoeken een leuke donor op afstand. Wij zijn nu zo’n 4 jaar samen en wonen samen vlakbij Utrecht. We zouden heel graag de volgende stap willen zetten en samen een kindje krijgen. Daar hebben we jouw bouwsteentje voor nodig.

Wie zijn wij?
We zijn zorgzaam, positief ingesteld, open en betrokken. M (37) werkt als communicatieadviseur en M (35) als leerkracht. Daarnaast ondernemen wij graag veel verschillende dingen, zoals naar de film gaan, uit eten gaan, concerten en musea bezoeken of gewoon wandelen in het bos.

Wat zoeken wij?
We zijn op zoek naar een donor op afstand die verder geen rol zal gaan spelen bij de opvoeding van ons kind. We vinden het echter wel belangrijk dat als ons kind uiteindelijk vragen gaat stellen, dat we daar met elkaar een fijne reactie op kunnen geven. Voor ons betekent dat, dat ons kind eventueel contact zou kunnen zoeken als die behoefte er is. We staan open voor een aantal keer per jaar contact. Hierover kunnen we het met jou, als donor, over hebben. Ook zouden we het heel mooi vinden als je er open voor staat om, in de toekomst, ons nog eens zou willen helpen voor een broertje of zusje.

We kijken uit naar jouw reactie!

Vrouwenstel zoekt donor op afstand
Naam M&M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Vrouwenstel zoekt donor op afstand

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven