Vrouwenstel zoekt donor in omgeving Assen/Groningen

Wij willen beginnen aan het grootste avontuur van ons leven.

Wie zijn wij?
Wij zijn Rosalin (34) en Marjolein (28). Ongeveer 3,5 jaar geleden zijn wij verliefd op elkaar geworden. Onze liefde groeit iedere dag. Dit jaar hebben wij een huis gekocht in Assen en nu zijn wij klaar voor de volgende stap.
We werken allebei in Groningen in de thuiszorg (waar wij elkaar hebben ontmoet). Rosalin als casemanager dementie en Marjolein als wijkverpleegkundige.
We vieren samen garage het leven. We houden van wandelen in de natuur en een goed glas wijn. Proberen het leven niet te serieus te nemen en we delen dezelfde humor. Er gaat geen dag voorbij dat wij niet lachen. Geluk zit voor ons in kleine dingen, zoals een vers kopje koffie in de ochtend.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zijn op zoek naar een donor, die openstaat voor contact met het kind, maar geen rol speelt in de opvoeding. Een goeie klik met de donor vinden wij belangrijk. We zouden graag in een kennismaking de wensen en belangen met elkaar willen bespreken. We vinden het belangrijk dat het kindje hierin centraal staat.
We willen graag allebei een kindje dragen. We hopen dat de donor ervoor openstaat om ons later te helpen met een broertje of zusje.

De kernwaarden voor een toekomstig gezin zijn voor ons liefde en verbinding.

Vrouwenstel zoekt donor in omgeving Assen/Groningen
Naam Rosalin en Marjolein
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Drenthe

Oproep

Vrouwenstel zoekt donor in omgeving Assen/Groningen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven