Vrouwenstel zoekt donor

Hi ‘hopelijk toekomstige donor’,

Zoals heel veel mensen hier zijn wij ook op zoek naar een donor. We hebben een hele grote kinderwens en hopen dat deze ooit in vervulling mag gaan.

Wie zijn wij:
Wij zijn 2 vrouwen van 27 en 28 jaar en wonen in de omgeving van Apeldoorn. We zijn maatschappelijk werker en verpleegkundige en werken beide met veel plezier in de zorg.
Verder houden we vooral van lekker buiten zijn en leuke dingen doen. Lekker wandelen in de natuur met onze honden of een mooie mountainbike route fietsen.

We zijn op zoek naar:
Een leuke donor! Middels een donorcontract willen we graag vastleggen dat de donor volledig afstand doet van het kind. We vinden het wel belangrijk dat wanneer de behoefte er is, het kind contact kan zoeken met de donor.
Wat ook belangrijk is, is dat de donor onderzocht is op erfelijke aandoeningen, wegens dragerschap van een erfelijke aandoening. Als de donor toevallig ook drager blijkt de zijn van deze aandoening, heb je kans op een ziek kind.

We hopen via deze advertentie in contact te komen met een man, die met de juiste intensies iets voor ons kan betekenen. Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje!

Vrouwenstel zoekt donor
Naam mdg.apeldoorn
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Vrouwenstel zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven