Vrouwenstel zoekt donor

Hallo leuke man,

Wil jij ons helpen bij onze droom?

Wij zijn een nuchter en gezellig stel van 26 en 29 jaar uit het oosten van Nederland.

Wij zijn op zoek naar een blanke donor met donker haar. We vinden het belangrijk om jou beter te leren kennen om te kijken of er een klik is. Hier willen we graag de tijd voor nemen.

Als het mogelijk is willen we graag allebei een kindje dragen.

We vinden het belangrijk dat je geen rol hebt in de opvoeding van ons kind, maar daarentegen mag ons kind wel contact leggen mits hij of zij hier behoefte aan heeft.

Wij wachten met veel plezier op je bericht!

Groetjes
Rianne en Nathalie

Vrouwenstel zoekt donor
Naam Rianne en Nathalie
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Drenthe, Flevoland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Utrecht

Oproep

Vrouwenstel zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven