Vrouwenstel zoekt donor

Dag beste mannen,

Leuk dat je de moeite neemt om ons bericht te lezen!

Wij zijn twee jonge dames van 27 en 29 jaar met een actieve kinderwens. We zijn vier jaar samen, waarvan we al ruim 2 jaar samenwonen in midden Nederland. Samen met onze lieve hond hebben wij een fijne thuis en een stabiele basis maar mist er nog een belangrijke toevoeging.
Allebei hebben wij gestudeerd aan de hogeschool en al enkele jaren werkzaam als verpleegkundigen. Onze gezamenlijke interesse zijn met de hond naar het strand, sporten, spelletjes spelen en met familie/vrienden zijn.

Wij zijn op zoek naar een donor met blond haar en blauwe ogen tussen de leeftijd van 25 en 38 jaar. In de toekomst zouden wij graag het tweede kindje van de zelfde donor willen om het gezin zo compleet te maken.
Als stel willen wij de rol van ouderschap zelf op ons nemen.

Kan jij ons helpen om onze grote kinderwens te vervullen? Dan horen we graag van je!

Liefs,

T&D

Vrouwenstel zoekt donor
Naam T.
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Vrouwenstel zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven