Vrouwenstel zoekt donor

Hi hopelijk toekomstige donor,

Wij zijn twee vrouwen (28 en 30), al een aantal jaar samen en samenwonend en inmiddels ook getrouwd. Graag zouden wij een gezin willen en onze liefde met elkaar delen. Hiervoor hebben wij natuurlijk een donor nodig. Daarom zijn wij op zoek naar een man die ons zou willen helpen, maar verder niet betrokken wil zijn bij de opvoeding. We zouden wel graag willen dat hij openstaat voor contact met het kind als hij/zij daar later behoefte aan heeft. Hieronder wat wensen op een rijtje, zodat we samen kunnen kijken of er een match en klik is.

Onze wensen wat betreft donor:
– Kaukasische man
– Leeftijd +/- 30 tot 40 jaar
– Lengte +/- 178 – 195 cm
– Haarkleur: (donker)blond of lichtbruin
– Oogkleur: licht
– Man die geen betrokkenheid wil bij opvoeding maar wel openstaat voor contact
– Een wederzijdse klik

Uiteraard ook nog even kort wat over ons. Wij wonen in de randstad, hebben allebei een vaste baan in de gezondheidszorg en houden van reizen, natuur en de wereld ontdekken. Eerlijkheid, openheid, liefde en ruimte om elkaar te laten groeien is voor ons erg belangrijk. We zouden graag nog zo veel meer willen delen met de mogelijk toekomstige donor, maar dit vinden we eerlijk gezegd zo openlijk op internet toch een beetje spannend. Graag delen we meer over onszelf in een persoonlijk gesprek mocht de wederzijdse match er zijn.

Uiteraard zullen we in de gesprekken die volgen ook ingaan op wensen/verwachtingen van beide kanten en in goed overleg een donorcontract opstellen.

Hopelijk tot snel.

Vrouwenstel zoekt donor
Naam Wensouders
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Hetero man alleen, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Vrouwenstel zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven