Vrouwenstel zoekt donor

Lieve potentiële donor,

Wij zijn twee vrouwen van 26 en 29 jaar en hebben allebei van kleins af aan een sterke kinderwens. Deze wens willen wij nu samen in vervulling laten gaan. We gaan dit jaar trouwen en willen een warm en stabiel gezin vormen.

Wij zijn op zoek naar een donor die qua innerlijk en uiterlijk bij ons past. We hopen een donor te vinden die ons meerdere keren wil helpen, omdat we het belangrijk vinden dat onze kinderen biologisch (half)broers of (half)zussen van elkaar zijn. We zouden het prettig vinden wanneer de donor een keer per (half) jaar met ons wil afspreken en het kind / de kinderen wil zien zodat we, als de kinderen ouder zijn, aan hen kunnen vertellen wie de donor is. We zijn op zoek naar een donor die geen verdere betrokkenheids- en omgangswensen heeft, al staan we open voor andere ideeën.

We werken momenteel allebei fulltime, in de kinderrevalidatie als fysiotherapeut en als advocaat. We sporten graag (voetbal, hardlopen, triatlon en boulderen) en houden van uiteten gaan en borrelen. We hebben allebei een goede band met onze families.

Mocht ons bericht je aanspreken, komen we graag in contact om meer informatie uit te wisselen en wellicht af te spreken.

Liefs

Vrouwenstel zoekt donor
Naam A&B
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Vrouwenstel zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven