Vrouwenstel zoeken geschikte donor

Beste lezer,

Bedankt dat je op ons oproepje hebt geklikt.

Wij zijn een lesbische stel van beide 31 jaar en hebben een wens om moeders te worden.
We zijn al 7 jaar bij elkaar en zijn klaar voor de volgende stap om ons gezin uit te breiden.

Wat zoeken we in een donor?
We zoeken een donor die openstaat voor donaties voor eventuele meerdere zwangerschappen. We willen namelijk allebei een keer zwanger worden en het zou fijn zijn dat de kinderen ook biologisch met elkaar verbonden zouden zijn.

Verder vinden we het belangrijk dat we zelf het kind/kinderen opvoeden. We zijn dus niet op zoek naar een donor die constant op de hoogte gehouden wil worden gedurende het leven van het kind. Maar wel iemand die bereid is om er daar te zijn, mocht het kind op latere leeftijd vragen hebben.

Ook vinden we het belangrijk dat de donor betrouwbaar is en afspraken nakomt.

Zou je ons willen helpen dan horen we graag van je.

We wachten met smart af.
Groetjes uit Noord-Brabant

Vrouwenstel zoeken geschikte donor
Naam Vrouwenstel met babywens
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Vrouwenstel zoeken geschikte donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven