Vrouwenstel uit Utrecht zoekt leuke Donor+

4 januari 2020
NaamManon en Else
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor Plus
Reageren viaelse_en_manon@outlook.com
 347x bezocht sinds 4 januari 2020

Oproep

Vrouwenstel uit Utrecht zoekt leuke Donor+

Wij zijn Else en Manon uit Utrecht en wij willen graag kinderen. Het lijkt ons heel mooi als jij als donor bekend wilt zijn en ons kind de mogelijkheid wilt geven om een band met jou op te bouwen. Wij zoeken geen co-ouderschap; de opvoedkundige, juridische en financiële verantwoordelijkheid voor het kind ligt bij ons.

Else (29) is beleidsmedewerker op een ministerie en Manon (42) is teamleider bij een natuurorganisatie. Ruim 7 jaar geleden ontmoetten wij elkaar op een festival over sociale innovatie. De eerste paar jaar van onze relatie woonden we om de beurt een tijdje in het buitenland, maar de liefde hield stand. Inmiddels wonen we al weer 5 jaar in Utrecht. Manon is onafhankelijk, optimistisch, zorgzaam, een levensgenieter. Else is een gevoelsmens, betrokken en houdt van diepgang. We gaan graag uit eten na een vermoeiende werkdag, hebben deze zomer drie maanden gebackpackt door Azië, volgen dansles (Lindy hop), lopen iedere week hard in het bos, kunnen enorm genieten van de sauna, kijken series op Netflix, spelen spelletjes met vrienden en kunnen onder het genot van een speciaal biertje eindeloos met elkaar praten over onze fascinatie voor mensen.

Ruim een jaar zijn we serieus in gesprek over en bezig met kinderen krijgen. Om deze wens werkelijkheid te doen worden, zoeken wij een gezonde, blanke man van maximaal 50 jaar. Jij bent iemand die het belangrijk vindt dat een kind vroeg de kans krijgt om te ontdekken waar hij of zij vandaan komt. Afhankelijk van de wensen van ons kind vinden wij het mooi als er ruimte is als de relatie met jou en eventueel je partner/gezin zich over tijd kan ontwikkelen. Het lijkt ons mooi als ons kind later iets zegt als: ‘Ik zie mijn papa iedere twee maanden. Ik zie hem niet zo vaak als andere kinderen, maar hij is super cool en het is altijd leuk samen.’

Ben je geïnteresseerd? Wij maken graag kennis met jou (en je partner/gezin) om te onderzoeken of we samen dit avontuur aan willen gaan!

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>