Vrouwenstel op zoek naar donor

Beste man,

Wij zijn Britt (32) en Martha (30) en wij willen heel graag een kindje samen!
We hebben elkaar 3 jaar geleden ontmoet in Utrecht en wonen daar nu heel gelukkig samen. Britt werkt als arts in het ziekenhuis, Martha is huisarts in opleiding. Beide sportief; hardlopen, fietsen, klimmen, en het liefst veel buiten. Maar ook; muziek, koken, biertjes drinken. En op avontuur! Vorig jaar hebben we een hele mooie reis gemaakt, eerst door Afrika en daarna door Oost-Europa met ons Volkswagen busje. De kinderwens was er bij beide al langer, maar nu samen al helemaal en we zijn er nu ook echt klaar voor.

Waar zijn we naar op zoek? We zijn op zoek naar een donor die ons met deze kinderwens zou willen helpen en met wie we een goede klik hebben. Mocht het mogelijk zijn, zouden we heel graag allebei een keer zwanger zijn, het liefst van dezelfde vader. We zijn niet op zoek naar co-ouderschap, de donor is niet betrokken bij de opvoeding. Sporadisch contact is zeker bespreekbaar, niet noodzakelijk. Eigenlijk zouden we vooral graag willen dat het gevoel met de donor goed is en is het wat ons betreft het fijnst elkaar een keer te ontmoeten en het over de wensen/verwachtingen van beide kanten te hebben.

Mocht dit bericht je aanspreken, stuur ons vooral een berichtje en dan spreken we hopelijk wat af.

Groetjes,
Britt & Martha

Vrouwenstel op zoek naar donor
Naam Britt
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Vrouwenstel op zoek naar donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven