Vrouwenstel met kinderwens zoekt donor en/of donor(plus) in het hele land!

Hoi lieve mannen,

wij zijn 2 vrouwen van 38 en 34. We wonen in Amsterdam en zijn ongeveer 2 jaar samen.
We zijn gelukkig en genieten van ons gezellige, rustige leventje met fijne mensen om ons heen.
We werken als freelance webdesigner en bedrijfsadviseur.

Allebei willen we heel graag een kindje krijgen en met veel liefde opvoeden. Ons plan is om dit in Middelburg te doen, waar een van ons vandaan komt en een warm netwerk van familie en vrienden heeft. Wij vinden het ontzettend bijzonder dat er mannen zijn die de wens van vrouwen zoals wij kunnen laten uitkomen en we hopen dat JIJ dit leest!

Een man die ons als donor zou willen helpen, zonder een intensieve rol in de opvoeding te spelen. Natuurlijk is contact met je kindje mogelijk en als er een speciale band ontstaat is dat prachtig. We kiezen alleen wel voor 100% ouderschap, dus geen co-ouderschap constructie.

Als je je aangesproken voelt willen we je heel graag ontmoeten.

Veel liefs!

Vrouwenstel met kinderwens zoekt donor en/of donor(plus) in het hele land!
Naam Vrouwenstel
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Vrouwenstel met kinderwens zoekt donor en/of donor(plus) in het hele land!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven