Vrouwenstel Den Haag zoekt donor (+)

Wat fijn dat je de tijd neemt om ons verhaal te lezen!

Wij zijn twee vrouwen (30 & 31 jaar) uit Den Haag. Onze kinderwens bestaat al langere tijd, maar na onze bruiloft vorig jaar is het echt gaan kriebelen en hebben we veel gesproken over hoe we een gezin voor ons zien.

We zijn beiden opgegroeid in deze regio en hebben fijne vrienden en familie om ons heen, waar we graag mee borrelen en af een toe een feestje mee vieren.
Om de boel een beetje in balans te houden, zijn we regelmatig samen aan de bouldermuur te vinden en doen we los van elkaar aan andere sporten (yoga, golfsurfen, boksen).
Onze rust vinden we wandelend door de bossen, uitwaaiend op het strand, of tijdens een weekje kamperen.
Op werkgebied liggen onze skills ver uit elkaar: de een aan de creatieve/zorg kant, de ander aan de wiskundige/consulting kant.

Vorig jaar zijn we naar ons nieuwe huis dichtbij het strand verhuisd. We hebben een heerlijk plekje gecreëerd, waar we graag een kleintje willen verwelkomen.
Via deze weg hopen we in contact te komen met onze donor(+), die niet per se een rol heeft in de opvoeding,
maar eventueel wel aanwezig wil zijn in ons leven en dat van ons toekomstige kindje.
We staan open voor verschillende vormen, dus dit bespreken we graag persoonlijk.

Het belangrijkste vinden wij dat er een klik is! Tot snel?

Vrouwenstel Den Haag zoekt donor (+)
Naam Jip
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Vrouwenstel Den Haag zoekt donor (+)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven