Vrouwenkoppel die een donor zoekt

Wij zijn F 25 jaar en A 32 jaar. Al 4 jaar heel gelukkig samen met onze labradoodle. Sinds kleins af aan hebben wij beide een grote kinderwens. Dit jaar verschillende afspraken gehad bij een kliniek, waar we te horen hebben gekregen dat we akkoord hebben voor partner eiceldonatie. We missen hierbij alleen nog een donor, zodat we hiermee kunnen starten.

Wij staan beide heel positief in het leven, hebben een fijne familie en vriendenkring, vandaar dat we nu ook klaar zijn voor de volgende stap in ons leven.

Wij zijn opzoek naar een donor met bruin haar, een blanke huidskleur, oogkleur maakt niet uit en wat helemaal fijn zou zijn dat we een klik met elkaar zouden hebben.

Wij staan er wel voor open om af en toe contact te hebben, foto’s te sturen etc. en bezoekjes kunnen we het over hebben. We vinden het heel belangrijk dat ons kindje later weet wie zijn biologische vader is en waar hij of zij vandaan komt.

Wij kijken er naar uit om de juiste donor voor ons te vinden. Denk jij dat jij dat bent? Stuur ons een berichtje!

Vrouwenkoppel die een donor zoekt
Naam F & A
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Regio Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Bloemendaal, Breda, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Hoorn, Katwijk, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Nieuwegein, Nijmegen, Oss, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schagen, Schiedam, Sittard-Geleen, Soest, Spijkenisse, Súdwest-Fryslân, Terneuzen, Tilburg, Turnhout, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Vlaardingen, Westland, Zaanstad, Zeist, Zoetermeer, Zwolle, Randstad, Zaanstreek, Turnhout
Provincie Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg (NL), Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Oproep

Vrouwenkoppel die een donor zoekt

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven