Vrouwen stel zoekt een leuke en geschikte donor!

7 mei 2020

Heb jij het weloverwogen besluit genomen om als donor een lesbisch stel met kinderwens te willen helpen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wij zoeken een donor waarbij we een goed gevoel hebben. Daarbij heeft het onze voorkeur dat de donor minimaal 1,80 m lang is en blauwe, grijze of groene ogen heeft. Het liefste krullend haar maar dit is geen must.

Omdat wij ons kindje samen als gezin willen opvoeden zijn we niet op zoek naar een donor die een actieve vaderrol wil vervullen. Wel zouden we het fijn vinden om de rol als donor met jou te bespreken omdat wij het belangrijk vinden dat het kind ten alle tijden weet waar hij/zij vandaan komt.

Over ons
Wij zijn een lesbisch stel van 28 en 31 jaar oud uit de provincie Zuid-Holland. We zijn allebei HBO afgestudeerd en werkzaam binnen vaste contracten in het onderwijs en de maatschappelijke hulpverlening. Binnenkort wordt onze nieuwbouw woning opgeleverd en ons geluk zou compleet zijn wanneer dit jaar ook onze kinderwens in vervulling kan gaan. We zijn positief ingesteld, sportief, reislustig, hebben een gezonde levensstijl en vinden persoonlijke groei erg belangrijk.

Spreekt bovenstaande tekst je aan en ben je vrij van erfelijke afwijkingen en soa’s (met recente test) dan horen we graag iets van je!

NaamVrouwen stel met kinderwens
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor Plus
ProvincieZuid-Holland

Oproep

Vrouwen stel zoekt een leuke en geschikte donor!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>