Vrouwen stel zoekt B-Donor

Hoi,

Wat leuk dat je ons oproepje leest wij zijn M&F.
2 vrouwen van rond de 30 en 36 jaar wij hebben beide een goede baan en zijn al een tijd samen. we houden van de natuur, reizen en dieren.
Verder leven wij bewust en staan we positief in het leven, wij hebben al een tijdje een kinderwens en hopelijk ontmoeten we daar de juiste B-Donor voor om die te verwezenlijken.
Het liefst een donor met een ginger kleur of donker blond haar en/of blauw groene ogen.
Een donor die van de natuur, reizen en dieren houd en vooral een positieve kijk heeft op het leven.
Ook zijn we benieuwd naar jou achtergrond en beweeg redenen, verder vinden we het belangrijk dat onze B-Donor zich wil laten testen.

Denk jij dat jij onze match bent? Stuur dan gerust een berichtje om kennis te maken.

Groetjes M&F

Vrouwen stel zoekt B-Donor
Naam M&F
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor
Provincie Noord-Brabant, Utrecht

Oproep

Vrouwen stel zoekt B-Donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven