Vrouw zoekt homostel voor co-ouderschap (ruime) omgeving Haarlem, Den Haag

23 december 2019

Hoi Homostel met kinderwens,

Graag zou ik de opvoeding van een kind 50/50 willen delen met een gelijkgestemd homostel tussen de 36 en 46 jaar ongeveer.
Ik werk in het onderwijs (primair en voortgezet) als docent van beeldende kunstvakken. Ik ben opgegroeid op het Friese platteland en woon sinds mijn 12e in de Randstad. Ik hou dus van kunst, cultuur en natuur. Ik probeer een beetje op mijn voetafdruk te letten door middel van bijvoorbeeld biologisch eten en fairtrade kleding.
Ik ben 41 en heb een fantastische dochter van 21. Haar opvoeden vond ik verreweg het allerallerleukste in mijn leven, ondanks dat ik het vooral alleen deed. Mijn wens om nog eens een kind groot te brengen is daarom altijd gebleven. Voor mijn recente grote liefde was dit helaas een breekpunt.
Ik ben een mazzelaar met een warm netwerk vrienden en familie.

Kennismaken? reinbogebern@gmail.com

Groet Fammke

NaamFammke
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekMannenstel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioAmsterdam, Den Haag, Haarlem, Leiden
ProvincieNoord-Holland, Zuid-Holland

Oproep

Vrouw zoekt homostel voor co-ouderschap (ruime) omgeving Haarlem, Den Haag

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>