Vrouw/vrouwenstel gezocht voor co-ouderschap met mannenstel in Nijmegen

Hi,

Wat leuk dat je dit bericht leest. Zoals de titel al doet vermoeden zijn wij op zoek naar een vrouw of vrouwenstel dat met ons dit avontuur wil aan gaan. Wij zijn ruim 7 jaar samen en de afgelopen periode is bij ons sterker een kinderwens naar voren gekomen en daarom zijn wij op zoek naar een leuk stel of leuke vrouw.

Wij wonen in Nijmegen en we hebben allebei een leuke baan en een gezellig sociaal leven. Wederzijds respect, verantwoordelijkheid en vertrouwen kenmerken onze relatie. De een is wat technischer aangelegd en werkt veel thuis. De ander werkt aan een digitale overheid en werkt meer buitenshuis. Beide komen uit hechte families die elkaar regelmatig opzoeken. Familie & vrienden zijn belangrijk in ons leven.

Ons leven staat goed op de rails. Des te meer voelen we dat het nu tijd is om te onderzoeken of onze kinderwens in vervulling kan gaan. Het liefst wonen de co-ouders in de buurt, zodat het kind in deze groene omgeving kan opgroeien en later bij wijze van op de fiets naar alle ouders kan. We zijn op zoek naar een vrouwenstel of vrouw waarmee we kunnen lezen en schrijven, waarmee we een goed team kunnen zijn.

We staan open voor een gezamenlijke opvoeding in de vorm van een co-ouderschap. Vanwege de stabiliteit voor het kind lijkt het ons goed als het kind voornamelijk bij de moeder(s) woont en bijvoorbeeld om het weekend en een vaste dag in de week bij de vaders kan zijn. We vinden het belangrijk om een goede band op te bouwen met elkaar voordat we samen dit avontuur aan gaan. Een ontmoeting zegt veel meer over het wel of niet voelen van een klik. Dus we komen graag met je in contact.

Tot snel!

Vrouw/vrouwenstel gezocht voor co-ouderschap met mannenstel in Nijmegen
Naam F&G
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Nijmegen
Provincie Gelderland

Oproep

Vrouw/vrouwenstel gezocht voor co-ouderschap met mannenstel in Nijmegen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven