Regio: Rotterdam : Vrouw of Vrouwenstel gezocht voor single man voor CO – Ouderschap

8 maart 2020

Mijn naam is Faris en ik ben net 35 jaar geworden. Een kinderwens was er al sinds ik opgroeide en stiekem was ik altijd jaloers op jonge moeders en vaders met kinderen. Goed zelf was ik bezig met studie en dingen op orde krijgen in mijn leven omdat ik geleerd heb om zelf eerst stabiel te zijn wil je een kind nemen. Stabiliteit was er en mijn kinderwens begon steeds meer op te borrelen. Leeftijdsgenoten om mij heen kregen kinderen of hadden er al een paar waardoor er een onzichtbare vraagtekens bij mij naar boven kwamen met vragen Wanneer wordt ik vader. Niet negatief maar meer van Hoe zouden mijn kinderen eruitzien en hoe zou ik zijn met mijn kinderen. Ik kreeg dan altijd een grote lach op mijn gezicht. Volgens vrienden zou ik mijn kinderen veel te bieden hebben en zou het nu tijd worden op te focussen op mezelf. Ik heb al 4 neefjes en nichtjes en doe best veel dingen met hen. Verder kom ik uit een groot gezin en wil ik eigenlijk dit ook voor mezelf.
Ik werk als maatschappelijk werker in de vrouwenopvang. Verder ben ik een optimistisch persoon en zorgzaam en aardig. Ik hou er niet van om mensen te labelen of in hokjes te plaatsen maar ben zelf openminded-gay. Mijn wens of voorkeur is een openmined gayfriendly vrouw waarmee ik een gezin kan starten, goede vrienden kan worden en een band mee kan opbouwen. Ik ben HBO opgeleid en werk al jaren als hulpverlener. Ik werk met gezinnen en kinderen. Ik heb de regio Rotterdam geselecteerd omdat ik hoop dat mijn wens moeder uit deze regio komt omdat het makkelijker is met school en opvoeding. Ik wil je bedanken voor het lezen van mijn oproep en wens een ieder van jullie heel veel. Liefde licht succes en hoop in jullie weg naar ouderschap. Een kind krijg je niet maar er komt een ziel naar je toe om bepaalde levenslessen te leren. En ik weet dat in ieder van ons een mooie ouder zit omdat wij er bewust voor kiezen en het ons niet overkomt.

NaamCO Ouderschap voor Mom to Be
Ik benHomo man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioRotterdam, Schiedam
ProvincieZuid-Holland

Oproep

Regio: Rotterdam : Vrouw of Vrouwenstel gezocht voor single man voor CO – Ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>