Vrouw op zoek naar co-ouderschap met stel

Hi,

Ik ben Hannah, een vrolijke bezige bij met een kinderwens. Ik heb deze wens inmiddels helemaal omarmt en sinds een jaar aan het nadenken over de verschillende vormen die dit mogelijk kunnen maken. Ik ben open naar de wereld en vrij opgevoed. Ik heb mijn leven op orde en heb een fijn apartement. Ik werk in educatie, wandel en lees heel graag. Op zondag speel ik voetbal met een groepje in de buurt. Ook maak ik mijn eigen sieraden. Ik hou van het alledaagse om mij heen. Ik ontmoet graag mensen met een vergelijkbare wens om een vriendschap op te bouwen en eventueel samen de opvoeding van een kind op ons te nemen.

Vrouw op zoek naar co-ouderschap met stel
Naam Hannah
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Vrouw op zoek naar co-ouderschap met stel

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven