Vrouw met grote kinderwens zoekt een fijne donor

Hallo! Ik ben een vrouw van 38 en op zoek naar een fijne donor. Als klein meisje schreef ik al in de ‘klasgenootboekjes’ bij de vraag; ‘wat wil je later worden?’ :‘Moeder. En zo denk ik er nog steeds over. Echter, ik ben nu dus volgens de biologische klok ‘op leeftijd’ en heb de liefde helaas nog niet gevonden.
Ik heb een leuke baan en vast contract als dierenart-assistente. Een lieve familie en vrienden op mij heen. Ik hou onder andere van mijn tuintje, dieren, series kijken, borrelen en meubeltjes opknappen.

Ik ben,kort gezegd, op zoek naar een donor. Een man die er voor open staat om wel contact te hebben, mocht het kindje daar behoefte aan hebben. Maar de opvoeding wil ik graag alleen doen. Uiteraard kunnen we hier over praten en afspraken over maken.

Groetjes!

Vrouw met grote kinderwens zoekt een fijne donor
Naam Mar
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus

Oproep

Vrouw met grote kinderwens zoekt een fijne donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven