Vrouw gezocht voor co-ouderschap

15 februari 2020

Mijn naam is Stefan een biseksuele jongeman van 30 jaar uit Haarlem, afgestudeerd als Chemical Engineer en momenteel werkzaam in de biochemische industrie.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met koken, wandelen, lezen en uitgaan met vrienden. Een gezonde levensstijl is voor mij erg belangrijk geen alcohol, drugs of roken.

Ik heb een grote kinderwens en wil graag in de vorm van een co-ouderschap samen een kind opvoeden.

Vanwege een medische geschiedenis is het voor mij helaas niet mogelijk om op natuurlijke wijze een kind te verwerken. In 2019 heb ik succesvol een microchirurgische testiculaire sperma extractie (microTESTE) ondergaan en zijn er zaadcellen gecryopreserveerd. Een eventuele zwangerschap zal dus door middel van ICSI tot stand moeten worden gebracht.

Aangezien dit een kunstmatige bevruchting betreft kan dit voor een vrouw een zwaar traject zijn. Voor vrouwen die al voor eicelvitrificatie hebben gekozen hebben gekozen is dit minder zwaar.

Mocht mijn oproep je aanspreken stuur gerust een E-mail.

Groetjes,

Stefan

NaamStefan
Ik benBiseksuele man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioHaarlem
ProvincieNoord-Holland

Oproep

Vrouw gezocht voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>