Vrouw (al moeder van 2) zoekt MANpower

24 januari 2020

Hoi mannen!
Ik ben een vrouw van 41 jaar woonachtig in midden-Noord Holland. Ik heb een uitdagende baan, ben een echte natuurliefhebber, een aanpakker, creatief en avontuurlijk. In tegenstelling tot de meeste oproepjes hier bén ik al moeder, van twee jongens (nu 3 en 1 jaar). Voor ik zwanger werd van mijn oudste heb ik co-ouderschap met een homostel overwogen, heb zelfs ook gedate en veel gepraat, maar ben uiteindelijk bij een bekende donor (die in het buitenland woont) uitgekomen. Deze man speelt geen rol in de opvoeding, maar we ontmoeten hem ca. 1x per jaar, naar mijn kinderen en naar mijn omgeving ben ik heel open over de situatie.
Ik ben op zoek naar een homostel dat het leuk vindt om een rol te gaan spelen in het leven van mijn jongens. Mannen die biologisch vaderschap dus niet noodzakelijk vinden want ik wil niet nog meer kinderen. Het hoeft geen grote rol te zijn, ik zou bijvoorbeeld nu denken aan één weekend per maand (en/of vakanties), maar dit zou kunnen groeien of veranderen. Ik denk dat het hun leven zou verrijken en verbreden, en mij soms wat broodnodige lucht geeft. Aan mijn oudste merk ik in alles dat hij mannen opzoekt; als ik hem bijv. in een zo-goed-als-leeg koffietentje vraag om ‘alvast een plekje te zoeken’ gaat hij pal naast de enige mannelijke gast zitten. Er zijn weinig mannen in hun leven, helaas, maar wellicht kan dit oproepje dat veranderen! Ik heb geen wensen of eisen behalve dat er een klik moet zijn, obviously…, en dat het fijn zou zijn als jullie intelligent, bewust, en oprecht in het leven staan. Ik ben heel benieuwd.
Groetjes

NaamAkka
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekMannenstel
Mijn wensCo-ouderschap, Anders

Oproep

Vrouw (al moeder van 2) zoekt MANpower

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>