Vrolijke 33 jarige Surinaams-Nederlandse jongeman uit Amsterdam is op zoek naar een zelfstandige wensmoeder.

19 juni 2019
NaamEdmund
Ik benHomo man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wensCo-ouderschap
RegioAmsterdam
ProvincieNoord-Holland
Reageren viasedmundv@hotmail.com
 809x bezocht sinds 19 juni 2019

Oproep

Vrolijke 33 jarige Surinaams-Nederlandse jongeman uit Amsterdam is op zoek naar een zelfstandige wensmoeder.

Wie ben ik?

Woorden die mij het best omschrijven zijn; spontaan, vrolijk, actief en zorgzaam. Ik houd van lekker eten, een goed boek lezen en van uitgaan met vrienden. Ik heb een passie voor muziek en dansen en ben heel creatief ingesteld. Acteren heb ik ook altijd leuk gevonden en ik kan heerlijk genieten van een goede diepgaande film.

Ik ben een hele zorgzame type. Dit blijkt vooral uit mijn jarenlange ervaring in de zorgsector. Inmiddels werk ik ruim 11 jaar in de verzorging en dat geeft mij tot op de dag van vandaag ontzettend veel energie. In mijn huidige baan werk ik met sterk dementerende ouderen. Veel mensen vinden dit werk niet vanzelfsprekend maar ik sta iedere dag met een glimlach op en kom met een voldaan gevoel thuis na het werk.

Waarom wil ik vader worden?

Allereerst ben ik ontzettend dol op kinderen. Ik heb zelf veel nichtjes en neefjes om mij heen waar ik het heel goed mee kan vinden. De kinderen zijn gek op mij en ik krijg er ook veel energie van door tijd met hen door te brengen. Uiteraard geniet ik hier volop van maar mijn grootste wens is toch om zelf mijn eigen kind groot te brengen in samenspraak met een wensmoeder. Het feit dat ik hiermee naast mijn wens ook de wens van een leuke moeder kan verwezenlijken maakt het voor mij dubbel en dwars de moeite waard.

Wie zoek ik?

Het liefst zoek ik een moeder woonachtig in Amsterdam of omgeving. De volgende waarden zijn voor mij heel belangrijk: open communicatie, duidelijke afspraken en vooral een goede verdeling van de verantwoordelijkheden. Mijn voorkeur gaat uit naar een vrouw met een maximum leeftijd van 40 jaar die heel graag een co-ouderschap wil aangaan. De afspraken zou ik graag in goed overleg willen maken. Persoonlijk gaat de voorkeur uit naar drie dagen bij vader en vier dagen bij moeder. Het lijkt me leuk als er gereageerd wordt met een foto, dan zal ik ook mijn foto delen om gelijk een beeld bij elkaar te krijgen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>