Vlotte wensvaders(s) voor co-ouderschap / donor+ in de regio Limburg – Eindhoven gezocht.

Hallo jij/jullie,

Wie ben ik? Mijn naam is Larissa, een sportieve vrouw van 36 jaar woonachtig in midden Limburg. Ondanks dat ik het dialect vlekkeloos versta, verraadt mijn harde G dat ik hier oorspronkelijk niet vandaan kom. De reden? Ik ben 10 jaar geleden verhuisd voor, destijds de liefde, vanuit het hoge noorden naar het mooie zuiden.

Ik zou mijn leven als leuk en stabiel omschrijven. Een prima baan, een rijk sociaal leven, ik onderneem graag en ik blijf mijzelf graag ontwikkelen. Dol op: Lekker koken, eten met vrienden, festivals, reizen, wandelingen in het bos en in de winter sta ik het liefst op de piste. Karaktereigenschappen die bij mij passen zijn betrouwbaar, zorgzaam, energiek en eerlijk.

Ik heb altijd gedacht dat ik ooit nog een kindje zou mogen krijgen, maar door hoe het leven is gelopen, is het er helaas nog niet van gekomen. Onlangs ben ik gaan nadenken, met behulp van een coach, over hoe ik invulling kan en wil geven aan mijn kinderwens. Voor mij is het belangrijk dat de vader een grote rol speelt in het leven van het kindje en ik zou hier graag samen met iemand invulling aan willen geven. Een concreet plan heb ik hier nog niet over en hier valt over te praten.

Hoe zie ik dat voor me? Het begint met een vertrouwensband opbouwen en daarnaast moet er natuurlijk een klik zijn. Mijn kijk hierop is dat je net als in een liefdes relatie een tijdje gaat daten om elkaar goed te leren kennen en dat de normen en waarden in grote lijnen met elkaar overeenkomen. We stemmen zaken goed met elkaar af en ik vind het essentieel dat dit in een contract wordt vastgelegd. Ik wil graag dat het kindje in een stabiele omgeving opgroeit, waarbij de ouders op een liefdevolle en vriendschappelijke manier met elkaar omgaan. Het zou fijn zijn als we een situatie weten te creëren waarbij, indien nodig, we elkaars steun/ back-up kunnen zijn.

Mocht dit je aanspreken, dan hoor ik heel graag van jou/jullie.

Liefs Larissa

Vlotte wensvaders(s) voor co-ouderschap / donor+ in de regio Limburg – Eindhoven gezocht.
Naam Larissa
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Provincie Noord-Brabant, Limburg (B)

Oproep

Vlotte wensvaders(s) voor co-ouderschap / donor+ in de regio Limburg – Eindhoven gezocht.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven