Vegan wens moeder zoekt vegan co-ouderschap

Lieve ouder(s)

Het is een grote wens wens om mijn moeder te worden. Een kindje die in de wereld op kan groeien omarmt door liefde, gezelligheid en in veiligheid. In mijn titel staat best wel expliciet dat ik een vegan moeder wil zijn en ook op zoek ben naar ouders met deze levensstijl , of hierin in ontwikkeling zijn. Want naast een moeder wens, streef ik ernaar dat iedereen in vrijheid op kan groeien en kan leven. Zou de wereld dan niet nog een stukje mooier worden?

Mijn naam is Ellen, ik ben 40 jaar en heb een tweelingzus die een co-ouderschap is aangegaan en nu gelukkige moeder is van haar zes maanden oude zoon. Wat kan ik genieten als ik die twee zie!
Ik woon in Amsterdam, maar ben geboren in Leeuwarden. Tien jaar geleden ben ik verhuisd en nog heel erg blij met deze keuze. In het dagelijks leven ben ik freelancer; ik werk in het basisonderwijs en als theaterdocent voor kinderen. In mijn vrije tijd doeik yoga, schrijf en teken ik en ben ik graag met mijn vrienden en familie op pad.

Vegan wens moeder zoekt vegan co-ouderschap
Naam Ellen
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Vegan wens moeder zoekt vegan co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven