Vader gezocht voor mijn zeven maanden oude zoontje

Hallo wens papa’s

Ik ben een bi seksuele alleenstaande vrouw uit Den Haag van 36 jaar oud met een lief leuk zoontje van inmiddels zeven maanden oud. Ik wil mij via deze weg oriënteren of het mogelijk is een geschikte match in de omgeving te vinden die de vader rol voor mijn zoontje wilt en kan vervullen.

Ik heb een beperkt netwerk en doe alles alleen. Mijn zoontje is een gezond en vrolijk ventje. Zelf heb ik zussen en ouders. Helaas ben ik momenteel niet werkzaam vanwege gezondheidsproblemen. Normaal werkzaam in de zorg. De biologische vader in niet beeld, en heeft ook bij de de aanvang van de zwangerschap aangegeven nooit een rol te willen spelen. Hij is niet erkend en ik heb éénhoodig gezag.

Zelf ben ik opgegroeid in een warm gezin, met beide ouders. Ik denk dat een stabiele vaderfiguur erg waardevol kan zijn. Ik vind deze oproep ook wel spannend. Spreekt het je aan? Dan ontvang ik graag een bericht.

Groeten

Mamazoektpapa070

Vader gezocht voor mijn zeven maanden oude zoontje
Naam Mama zoekt papa 070
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Den Haag
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Vader gezocht voor mijn zeven maanden oude zoontje

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven