Twee vrouwen uit noord Brabant op zoek naar een donor

Wij zijn Anneke (32) en Hanneke (35) en op zoek naar een donor die ons wil helpen een kindje op de wereld te zetten.
We zijn nu 2,5 jaar samen en wisten al vanaf het begin van elkaar dat we beide een grote kinderwens hadden. Anneke heeft al een dochtertje van bijna 4, waarvan Hanneke zichzelf inmiddels trotse bonus mama mag noemen. We hebben beide de wens dat Hanneke ook een kindje mag gaan dragen, die in ons warme gezin mag komen wonen.
Wij zoeken een man die voor ons donor wil zijn. Maar we vinden het wel belangrijk dat gewenst contact mogelijk is, zowel voor het kindje, als voor de donor. Die vorm is voor ons bespreekbaar. Om die reden vinden we een niet te verre afstand wel belangrijk.
Een klein beetje over ons: Wij wonen zelf in regio Eindhoven. In een klein maar fijn huisje, met grote groene tuin, waar we onze liefde voor de natuur samen kunnen delen. We kunnen onze creativiteit kwijt in onze moestuin en proberen zoveel mogelijk duurzaam en bewust te leven. En dit nemen wij mee in alle facetten van ons leven, zowel werk als Prive, maar ook in voeding en de opvoeding van de kinderen.
Hanneke geniet van buiten zijn, reizen, lezen, creatief bezig zijn, en veel kleur. Hanneke werkt in de hulpverlening als zzper en is daarnaast bezig met opleiding tot shiatsu therapeut.
Anneke is een heel trotse mama, die geniet van het moederschap en de warme zorg voor haar dochter die op een natuurlijke vrije manier zich mag ontwikkelen. Daarnaast is Anneke het liefst in de natuur en anders wel met natuur bezig, kruidengeneeskunde, moestuinen, zorg en interesse voor dieren, en lekker koken.

Voel je jezelf aangesproken, wees welkom om contact op te nemen.

Twee vrouwen uit noord Brabant op zoek naar een donor
Naam Anneke en Hanneke
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Nijmegen, Tilburg, Hasselt
Provincie Noord-Brabant, Limburg (B)

Oproep

Twee vrouwen uit noord Brabant op zoek naar een donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven