Twee vaders zoeken moeder(s)!

8 september 2020

Wij zijn twee mannen (33 en 34) uit Utrecht die gelukkig zijn met elkaar en onze vrienden en familie. We zouden het echter mooi vinden om ons geluk te delen met wensmoeder(s) waarmee we een extended family kunnen vormen.

Het is altijd lastig om jezelf te omschrijven, maar hier een paar kerntyperingen:
– Geïnteresseerd in de ander;
– Oog voor mens, dier en milieu;
– Idealistisch, maar met een onvermijdelijke dosis hypocrisie ;);
– Controller en professor;
– Muziekbeoefenaar en muziekluisteraar;
– Fietser en hardloper.

Wij zoeken moeder(s) die de tijd willen nemen om ons te leren kennen (één tot twee jaar). Voor co-ouderschap is het belangrijk dat we minstens erg goede vrienden worden, maar liever eigenlijk nog wel meer. Verder hopen we de opvoeding op een gelijkwaardige 50/50 manier te verdelen. Ook vinden we het van belang dat vaders en moeders dicht bij elkaar wonen (lees: de stad Utrecht).

Wij zijn beide christelijk opgevoed en we nemen hier de christelijke waarden en mooie verhalen van mee. Onze kinderen willen we hiermee laten kennismaken. Enige vertrouwdheid hiermee is dus een pré.

Als je je herkent in bovenstaande, neem dan vooral contact met ons op.

Naam Twee vaders
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht
  141x bezocht sinds 8 september 2020

Oproep

Twee vaders zoeken moeder(s)!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>