Twee meiden zoeken een man/ twee mannen om samen een fijn gezin te vormen!

Wij zijn twee enthousiaste, vrolijke meiden en wij zijn opzoek naar één of twee leuke, enthousiaste jongens/ mannen).
Wij zijn een sportief en ondernemend stel en houden van wandelen in de natuur.
Wij zijn 34 jaar en wonen in de buurt van Leeuwarden. Het is een beetje een uiterst puntje van Nederland, beiden komen we hier niet oorspronkelijk vandaan maar ja, soms loopt het leven zo..

Al 5 jaar zijn wij erg blij met elkaar. Dit schrijven is niet echt ons ding, ons enthousiasme merk je pas echt wanneer je ons live ziet. Wij houden van klussen en dingen maken. Joyce is meer gericht op het klussen en onderhoud aan het huis en José houdt naast klussen ook van de moestuin en dingen maken in de keuken.
Wij hebben een metgezel Lupi, onze hond hoort bij ons gezin.

J over J
José is een lieve zachtaardige meid die weet waar ze voor staat en haar mannetje staat voor het milieu en de natuurbeleving. J werkt op het wad en in het HBO, maar op het wad vind ik het een bijzondere ervaring, zo bevlogen en enthousiast over de diertjes die daar wonen.
Ze is graag buiten (voor korte momenten, maar ook kamperen) en is een liefhebber van muziek en sport, daar kan ze zichzelf echt in verliezen.
Ook familie heeft een belangrijke plek in het leven van J, familie is liefdevol en een warm nest.
J is als partner een zorgzaam maar ook een eerlijk persoon. J voelt ruimte om alles te bespreken wat ze denkt en voelt.

J over J
Joyce is een super meis! Erg sociaal, heel zorgzaam, ondernemend, geduldig en een echte aan en doorpakker. Leeft met de dag. Al deze facetten komen ook heel goed naar voren in haar werk: ze werkt op het voortgezet speciaal onderwijs en heeft haar eigen klas. Over haar werk kan ze met veel passie vertellen. Wanneer ze niet aan het werk is speelt ze voor bouwvakker in eigen huis; ze is een creatief brein met veel inzicht, ze weet goed wat ze kan.
Ook J geniet erg van sporten: hardlopen en survival kan ze haar energie in kwijt.
De roots liggen op de Veluwe, waar Jook erg graag thuiskomt in de bossen.
Sinds kort speelt J ook graag op haar ukelele en varen we samen graag in onze kano!

Wij zoeken meer dan een donor. We zoeken bovenal een goede vriendschap waarbij we gezamenlijk voor ons kind (of onze kinderen) zorgen.
Op dit punt binnen ons proces hebben wij een aantal wensen. Wij begrijpen dat idealen ook maar idealen zijn, wij staan uiteraard open voor jou/ jullie wensen.
Wij zouden het super vinden om samen leuke dingen te ondernemen en bijzondere momenten ook samen te kunnen delen.
Het liefst zouden wij uiteindelijk graag twee kinderen willen, wel zo leuk/ gezellig voor de kinderen zelf.
Niet een al te grote reisafstand. Wij merken dat we het ons kind niet aan zouden willen doen om telkens heel Nederland door te moeten crossen. Dus max een uur reisafstand zou mooi zijn.
Wij zouden willen inzetten op een 60 (wij) 40 (jij/ jullie) / 80:20 verdeling of wie weet waar we op uit komen…
We hopen tot snel, veel liefs

Twee meiden zoeken een man/ twee mannen om samen een fijn gezin te vormen!
Naam Joyce en José
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Mannenstel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Friesland, Groningen, Overijssel

Oproep

Twee meiden zoeken een man/ twee mannen om samen een fijn gezin te vormen!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven