Twee lieve vrouwen praten graag met jou, leuke man

Jij, hebt al meerdere berichten gelezen van vrouwen die een man zoeken om een kinderwens te vervullen.
Jij, zoekt de juiste match.
Wat is jouw wens?
We zijn benieuwd naar wie jij bent!
Dat vinden we het belangrijkste uitgangspunt om een goede match te vinden voor ons kind.

Wie zijn wij en wat houdt ons bezig?
Wij zijn twee nu nog fulltime werkende vrouwen (beleidsmedewerker bij de overheid en interne verzuimadviseur). We houden beiden van goede discussies over maatschappelijke en psychologische vraagstukken, lezen, lekker dineren, dagjes weg, weekendjes weg, lazy sundays met netflix en popcorn op de bank, wandelingen maken in het bos. Naast dat we gesteld zijn op rust en huisje boompje beestje, houden we ervan om te reizen, sporten en leuke dingen te ondernemen.
We zijn serieus, ambitieus, integer en denken goed na over keuzes die we maken. Zo ook, over onze kinderwens waarbij we het kindbelang voorop stellen.

Voel jij je aangesproken en denk je een goede match te zijn? Iemand die naast die serieuze inslag, ook goed kan relativeren, in is voor een laagdrempelig maar goed gesprek, dan zetten wij de koffie (of thee) graag voor je klaar!

Groet

Twee lieve vrouwen praten graag met jou, leuke man
Naam V en M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor, Donor Plus, Oriënterend
Regio Amersfoort

Oproep

Twee lieve vrouwen praten graag met jou, leuke man

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven