Trans stel zoekt donor (+) (zaadjes)

Lieve mensen,

Wij zijn Otto en Storm, en wonen samen in Utrecht. Otto is 30, Storm 38. We zijn nu 4,5 jaar samen en weten vanaf het begin dat we samen zijn dat we een kindje willen. Wij zijn allebei trans, mèt baarmoeders, zonder zaadjes. Naast dat we dus puur technisch op zoek zijn naar een persoon die zaadjes heeft, zien we eventueel donor + constructie voor ons.

We zijn allebei werkzaam in de theatersector. Naast onze eigen werkzaamheden hebben we samen met nog iemand een theatercollectief waarmee we voorstellingen maken samen met een grote groep trans kinderen en jongeren. Otto is choreograaf en theatermaker en werkt als performer. Ook maakt hen voorstellingen bij inclusieve gezelschappen met mensen met een beperking. Storm is theatermaker en performer, geeft rondleidingen in een museum, en schrijft daarnaast ook. We houden van wandelen en fietsen in de natuur, zijn gek op eten, lezen, muziek maken, dansen en onze vrienden.

We zijn gepassioneerde, emotioneel volwassen mensen die veel te bieden zouden hebben aan een kind, en aan de personen met wie we dat kind zouden opvoeden. We zoeken mensen die open communicatie voorop stellen, linkse idealen hebben en zin hebben in een avontuur.

Liefs Otto en Storm

Trans stel zoekt donor (+) (zaadjes)
Naam Otto en Storm
Wij zijn Trans stel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Vrouwenstel, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Trans stel zoekt donor (+) (zaadjes)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven