(Trans) Ouder zoekt donor voor een 2e kindje.

Lieve Donor,

Ik ben een trans ouder, welke nog in staat is kinderen te dragen. Omdat ik graag een broertje of zusje wens voor mijn kindje (welke tevens afkomstig is van een donor, maar deze helaas gestopt is met doneren) ben ik opzoek naar een nieuwe donor. Hierin zoek ik naar een donor bij of nabij Zuid-Holland, welke geen gezag of opvoedkundige rol wenst te hebben in het leven van het kind maar later wel opstaat voor contact en ontmoeting als het kind dit wenst. Bij wederzijds besluit tot doneren word er gebruik gemaakt van een donor contract (opgesteld door een jurist) en zal dit middels zelf inseminatie plaats vinden.

Denk jij een geschikte donor te zijn, en wil jij ons leren kennen? Dan zien we uit naar je berichtje!

(Trans) Ouder zoekt donor voor een 2e kindje.
Naam Trans Ouder
Ik ben Trans(man)
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor
Provincie Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Oproep

(Trans) Ouder zoekt donor voor een 2e kindje.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven