Toekomstige vader(s) gezocht

25 november 2019
NaamAnne
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
RegioGroningen
ProvincieDrenthe, Groningen
Reageren viaanneheefteenwens@outlook.com
 1.089x bezocht sinds 25 november 2019

Oproep

Toekomstige vader(s) gezocht

Een kind geboren uit een liefdesrelatie is natuurlijk een romantisch idee, maar in de loop der jaren begin ik steeds meer het gevoel dat een kind geboren uit vriendschap ook niet zo’n gek idee is, zelfs wel een bevrijdend idee! Er hoeft geen Grote Liefde gevonden te worden, maar wel een man of mannen met dezelfde wens en ook liefde in overvloed voor een toekomstig kind… Uiteraard wel met genoeg overeenkomsten in ideeën, karakters en toekomstplannen voor een goede klik. Dus ik zou graag kennis willen maken!
Ik ben zelf 34 jaar, blond haar, 1.74m, hoog opgeleid en met een goed betaalde baan, wonend in Groningen. Ik ben gezond en sportief, en heb geen ziekten in de familie. Vanwege mijn werk, en omdat het me hier erg goed bevalt, wil ik graag in het noorden van het land blijven wonen. En omdat ik graag mijn partner(s)-in-crime dichtbij zou willen hebben, zoek ik in deze regio. De ideale situatie in mijn ogen is zelfs, dat we in een soort gesplitste woning / twee-onder-een-kap-achtige constructie bij elkaar zouden wonen. Ik heb lange tijd van dichtbij een co-ouderschap meegemaakt, en dat heen-en-weer-gesleep met een kind dient naar mijn idee met name het belang van de ouders, niet van het kind. Maar dat is maar een idee, wie weet niet realistisch, en een onderwerp van later zorg.
Het voornaamste is dat we het met elkaar kunnen vinden, en het voor ons zien om samen aan dit avontuur te beginnen.
Ben jij een man of zijn jullie een mannenstel, gezond, intelligent, en met interesse gewekt door mijn berichtje? Neem dan contact op, ik zie je reactie met spanning tegemoet.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>