Fantastische vrouw zoekt fantastisch mannenstel (of fantastische single)

19 januari 2020, laatste update 21 januari 2020

Dat schrijf ik niet vanuit ijdelheid, maar vanuit het ondervonden besef dat oprechte liefde en enthousiasme voor elkaar de -in mijn beleving- enige solide basis kunnen zijn voor zoiets puurs, groots en onvoorspelbaars als het ouderschap. Al het andere kan in overleg, in tijd, worden ontwikkeld. De keuze voor mede-ouders ontstaat uiteindelijk vanuit gevoel, niet vanuit verstand (maar we gebruiken het wel).

Hallo heren!

Mijn naam is Ilona, ik ben 38 jaar, en momenteel is Amsterdam mijn woonruimte, maar ik wil verhuizen naar de provincie Utrecht en daar een gezinsvorm opbouwen, het liefst omringd door tuin en bos. Mijn wens om moeder te worden is bevraagd, onderzocht en staat als een huis. Ik heb geëxperimenteerd en geleerd in liefde en relaties, en op dit moment in mijn leven is er geen Prins (levenspartner) met wie ik een nestje cq. imperium wil bouwen. De vorm om met 1 of 2 homomannen 1 of 2 kinderen te krijgen, is echter geen haastig noodscenario. Een gezinssituatie met vrienden kan heel goed bij me passen; warm, vrij, duurzaam, zelfstandig en onconventioneel.

Wie ben ik, wat bied ik en wat zoek ik?

Een vriendin zei: “Integer, hoewel dat misschien te logisch klinkt voor woorden, maar toch, jij bent dat wel echt. Serieus, open, sensitief, ruimdenkend en betrouwbaar. Je hebt zelfkennis, bent doorleefd, congruent, puur, oprecht, eerlijk.”
Ik: “Hmm mooi, dank je. En waar is de spice, de sexyness?”
Vriendin: “Dat zoeken homomannen niet in je.”
Ik: “…”
Vriendin: “Zet er maar niet bij dat je bloedmooi bent, dat kan mannen afschrikken.”
Ik: “Lekker paradoxaal. Waar doe ik goed aan?”

En mijn moeder beschreef: “Je bent liefdevol. Ambitieus, met besef van prioriteiten. Een natuurliefhebber, genietend van ieder grassprietje tot kale boom, je lijkt op je moeder. Sportief, levenslustig, soms kwetsbaar als gevolg van je toewijding en doorzettingsvermogen. En verder… creatief, in denken en doen. Ik gun jou mannen die samen met jou mooie gezinsrelaties willen opbouwen en je dingen uit handen weten te nemen. Want je kunt ook zo eigenwijs zijn.”

Sinds 2012 werk ik als zelfstandig ondernemer; eerst als trainingsactrice en presentatrice, en nu als procesbegeleider/coach voor jongeren en volwassen met een waaier aan wensen, vragen, problemen en soms ook diagnoses. Ik begeleid hen in de herkenning en ontwikkeling van bewustzijn. Deze begeleidingspraktijk, mijn cliënten en mijn eigen leerproces heb ik heel lief.

Terug naar het gezamenlijk ouderschap. Qua vorm zie ik een gezamenlijke woonplek voor me die ook ieders persoonlijke ruimte waarborgt. Een woonvorm in elkaars nabijheid, een twee-onder-een-kap? Draagzakken, bevallen in het water, lol trappen in de Prénatal-uitverkoop?

Ik vind het belangrijk dat we flexibel, begripvol en organisch rondom ons kind bewegen, en, zo stel ik mij voor, zeker de 1e jaren ook gemakkelijk de tijd met z’n allen (willen) doorbrengen, in plaats van een rationele overdracht uitvoeren op de woensdagmiddag. We delen de verantwoordelijkheden, spreken ons uit, zijn openhartig, gaan voor routine, afwisseling, ondersteuning en samenwerking. Leeftijd zie ik als minder veelzeggend dan zielsdiepte en levensvaardigheden.

Ik verheug me erop mannen te ontmoeten die uit vergelijkbaar hout zijn gesneden, met een heldere geest en stralende ogen. (dat kan en hoeft niet continu, natuurlijk…er mag ook misère, niet-weten en vermoeidheid zijn)

Wie zou het leuk vinden om kennis te maken? Stuur dan een bericht naar ilonavantroje@gmail.com. Tot gauw ziens!

Vriendelijke groeten,
Ilona

NaamIlona
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Mannenstel
Mijn wensCo-ouderschap
ProvincieNoord-Holland, Utrecht

Oproep

Fantastische vrouw zoekt fantastisch mannenstel (of fantastische single)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>